Közlemények

FELELŐSSÉGTELJES GAZDÁLKODÁS MELLETT NÖVEKEDETT A PALLAS ATHÉNÉ ALAPÍTVÁNY VAGYONA 2022 HARMADIK NEGYEDÉVÉBEN IS

Felelősségteljes gazdálkodásának eredményeként a Pallas Athéné Alapítvány 2022. harmadik negyedévét is eredményesen zárta. Az Optima Befektetési Zrt. mint az alapítványi vagyon kezelője, 328 millió forinttal gyarapította az alapítványi összvagyont, így az a harmadik negyedév végén összesen 281,5 milliárd forintot tett ki.

 

Olvasson tovább

Nyereséges évet zárt a Pallas Athéné Alapítvány

A korábbi évekhez hasonlóan idén is gyarapodott a Pallas Athéné Domus Meriti (PADME) Alapítvány vagyona. A szervezet tavaly 1,3 milliárd forint árbevétel mellett 166,7 millió forint adózott eredményt ért el, míg az alapítványi összvagyon év végén már meghaladta a 280 milliárd forintot. Az elmúlt évi teljesítménynek is köszönhetően immár tetemesen sikerült gyarapítani az alapítók által eredetileg juttatott 266,4 milliárd forintos vagyont. Az említett növekedés mellett az Alapítvány létrejötte óta 11,9 milliárd forintértékben, több mint 1600 oktatási és tudományos pályázatot támogatott.

Olvasson tovább

SIKERESEN NYITOTTA A 2022-ES ÉVET A PALLAS ATHÉNÉ ALAPÍTVÁNY

A korábbi évekhez hasonlóan tovább gyarapodott a Pallas Athéné Alapítvány vagyona, amely 2022. első negyedévét is eredményesen zárta. Az Optima Befektetési Zrt. mint az alapítványi vagyon kezelője, 244 millió forinttal gyarapította az alapítványi összvagyont, így az az első negyedév végén összesen 280,8 milliárd forintot tett ki.

Olvasson tovább

TÖRETLENÜL GYARAPSZIK A PALLAS ATHÉNÉ ALAPÍTVÁNY VAGYONA

Továbbra is felelősségteljesen gazdálkodik a Pallas Athéné Alapítvány, amely 2021 negyedik negyedévét is eredményesen zárta. Az Optima Befektetési Zrt. mint az alapítványi vagyon kezelője, 325 millió forinttal gyarapította az alapítványi összvagyont, így az a negyedik negyedév végén összesen 280,6 milliárd forintot tett ki.

Olvasson tovább