Közlemények

SIKERESEN NYITOTTA A 2022-ES ÉVET A PALLAS ATHÉNÉ ALAPÍTVÁNY

A korábbi évekhez hasonlóan tovább gyarapodott a Pallas Athéné Alapítvány vagyona, amely 2022. első negyedévét is eredményesen zárta. Az Optima Befektetési Zrt. mint az alapítványi vagyon kezelője, 244 millió forinttal gyarapította az alapítványi összvagyont, így az az első negyedév végén összesen 280,8 milliárd forintot tett ki.

Olvasson tovább

TÖRETLENÜL GYARAPSZIK A PALLAS ATHÉNÉ ALAPÍTVÁNY VAGYONA

Továbbra is felelősségteljesen gazdálkodik a Pallas Athéné Alapítvány, amely 2021 negyedik negyedévét is eredményesen zárta. Az Optima Befektetési Zrt. mint az alapítványi vagyon kezelője, 325 millió forinttal gyarapította az alapítványi összvagyont, így az a negyedik negyedév végén összesen 280,6 milliárd forintot tett ki.

Olvasson tovább

ÉRTÉKÁLLÓAK ÉS BIZTONSÁGOSAK A PALLAS ATHÉNÉ ALAPÍTVÁNY BEFEKTETÉSEI

Biztonságos és felelősségteljes gazdálkodásának köszönhetően eredményesen zárta 2021 második negyedévét a Pallas Athéné Alapítvány. Az Optima Befektetési Zrt., mint az alapítványi vagyon kezelője, 230 millió forinttal gyarapította az alapítványi összvagyont, így az a második negyedév végén összesen 280,1 milliárd forintot tett ki. A folyamatos vagyonnövekedés mellett az alapítvány létrejötte óta 11,1 milliárd forint értékben 1580 oktatási, tudományos pályázatot támogatott. 

Olvasson tovább

VÁLSÁGTŰRŐEK ÉS GYARAPODTAK A PALLAS ATHÉNÉ ALAPÍTVÁNY BEFEKTETÉSEI

Biztonságos és felelősségteljes gazdálkodásának köszönhetően eredményesen zárta 2021 első negyedévét a Pallas Athéné Alapítvány. Az Optima Befektetési Zrt., mint az alapítványi vagyon kezelője, 745 millió forinttal gyarapította az alapítványi összvagyont, így az az első negyedév végén összesen 279,8 milliárd forintot tett ki. A vagyonnövekedés mellett az Alapítvány 10,9 milliárd forint értékben 1566 oktatási, tudományos pályázatot támogatott.

Olvasson tovább