Nyilvános pályázat az Ybl Budai Kreatív Ház üzemeltetésére

Vízház

2018. március 5. – Tavasszal nyit az Ybl Budai Kreatív Ház, mely megújult tereinek üzemeltetésére nyilvános pályázatot hirdetett a tulajdonos.

Az Ybl Budai Kreatív Ház folyamatosan megújuló kortárs képzőművészeti kiállításokkal és színes programokkal várja az érdeklődőket tavasztól. Az épület központi, Duna-parti elhelyezkedése, jelentős történelmi volta mind lehetővé teszi, hogy ismét kiemelt, pezsgő helyszínné váljon. Az üzemeltető feladata, hogy részt vegyen ennek a célkitűzésnek a megvalósításában, melynek köszönhetően a Várkert újra közkedvelt találkozópontjává válhat Budapestnek.

Az üzemeltetésre meghirdetett pályázati felhívás az info@optimabudapest.hu címre küldött emailen keresztül igényelhető. A tulajdonos olyan szakemberek jelentkezését várja, akik a legutóbbi három évben, legalább tizenkét hónapon át – a fentiekben bemutatott portfolióhoz illeszkedve – nyújtottak vendéglátóipari szolgáltatást. Kérjük, jelentkezésében jelölje meg a pályázni kívánó céget rövid szakmai referencia bemutatásával.

Vissza a közleményekhez